Finov auttaa saamaan pikavippi ulkomaalaiselle

Автор: Татьяна РябчунРубрика: Идеи
2
Авг

Muutin Suomeen vasta vuosi sitten. Yritykseni, jossa työskentelen, avattiin yrityksen sivuliike tässä maassa ja kokeneita ammattilaisia ​​tarvittiin työskentelemään uuden suunnan kanssa. Minulle tarjottiin työtä uudessa toimistossa kokemukseni ja suomalaisen ja englantilaisen tietämykseni vuoksi. Olen heti hyväksynyt tämän ehdotuksen, koska itse asiassa olen erittäin aktiivinen henkilö ja rakastan muutosta, matkustusta. Haluan oppia kaiken uutta, etsiä uusia tapoja, voittaa uusia huippuja. Siksi ajatus siirtyä toiseen maahan tuntui minulta yksinkertaiselta, ja aloin suunnitella liikkua ja kerätä asioita. Kuukauden kuluessa tulin uudelle työpaikalleni. Suomi tapasi minut erittäin hyvin ja valloitti sen kauneudesta ensi silmäyksellä. En ole ennen nähnyt sellaista hämmästyttävää luontoa: neitsyt runsaat metsät ja lukuisat järvet. Luonto on Suomessa hämmästyttävä. Täytyy huomata, että suomalaiset tapasivat minulle hymyn ja vieraanvaraisuuden. Siksi, kun muutaman päivän oleskelun tässä maassa, tunsin kotona.
Soveltuu sijainnin ja asumiskustannusten osalta löysin itseni etukäteen, jotta heti maahan saapumisen jälkeen pääsen asumaan ja aloittaisin välittömästi töihin. Vuokin pienen viihtyisän huoneiston läheltä yrityksen uuteen toimistoon viettää aikaa työmatkalla ja takaisin. Järjestelyaika uudessa paikassa oli erittäin nopea ja ilman ongelmia ja vaikeuksia. Ja vaikka tapahtuiinkin, onnistuin löytämään nopeasti ratkaisuja. Esimerkiksi olen nopeasti oppinut ratkaisemaan kaikki taloudelliset vaikeudet. He tulivat luokseni, jonkin aikaa siirron jälkeen. Minun tarvitsi ostaa joitain asioita kiireellisesti, jotta voisin varustaa elämäni. Minulla ei ollut ilmaista rahaa, koska olin juuri alkanut työskennellä eikä ollut vielä saanut ensimmäistä palkkaa. Joten suunnitin pikavippi ulkomaalaiselle ja ostin kaiken mitä tarvitsin elämästä. Näyttää siltä, ​​miten ulkomaalainen voi saada rahaa luottoon, niin niin nopeasti? Mutta onnistuin tekemään sen ilman mitään vaikeuksia ja hikkaita, vaikka minulla ei ole tämän maan kansalaisuutta. Finanssiyrityksen sivusto auttoi löytämään yksinkertaisen ratkaisun taloudellisiin ongelmiin, joten jätän sinulle linkin.

Kokeneena työntekijänä minulla on korkea vakaa palkka uudessa tehtävässä, joten täytin helposti kaikki luottovelvoitteenani. Seuraavan kerran, tarvittaessa, voin jälleen hakea kuluttajalainaa. Nyt tiedän, mistä minun pitäisi hakea kiireellistä taloudellista tukea. Tämä tieto tulee varmasti kätevästi, koska aion jäädä tähän ihanaan maahan kauan.

Не забываем рассказать об интересном материале своим друзьям

Отзывов пока нет

Ваш отзыв

Имя (*)
Почта (не публикуется) (*)
Сайт
Сообщение